Tuotteet

Teräsrakenteet

Valmistamme ja asennamme erilaisia teräsrakenteita asiakkaan tarpeiden mukaan. Täyden palvelun projektitalona hoidamme asiantuntevasti ja joustavasti kaikki teräsrakennetyöt. Teemme asiakkaan mallikuvista perusteellisen työsuunnitelman, valmistamme tarvittavat tuotteet ja hoidamme asennukset ammattitaitoisesti. Projektiosaamisemme ja toimitusvarmuutemme takuuna on lukuisat toimitukset vaativille asiakkaille sekä vankka kokemuksemme.

Muotorautataivutukset

Valmistamme muototeräksistä laippoja, hoitotasoja, tukikaaria, muurauskehyksiä ja erilaisia läpivientikauluksia. Lisäksi taivutamme rakentajille erilaisia teräsosia, valmistamme asiakkaan suunnitelmilla esim. hissikuiluja sekä suojaseinien runkoja, jne. Pyöreät putket: maks. 114 mm, I-palkit: IPE 140 ja kulmaraudat: 100 x 100 mm

Asennukset

Metallialan ammattilaisillamme on pitkä kokemus erilaisissa teollisuuden asennusprojekteissa. Toiminta-alueemme on Suomen ohella myös muu Eurooppa. Tehokas projektinjohto ja motivoitunut henkilöstö takaavat nopeat ja täsmälliset toimitukset. Erityisosaamistamme on puunjalostusteollisuuden uusintaprojektit asennuksineen.

Esimerkkejä asennustoiminnastamme:

  • paperiteollisuuden prosessi-ilmalaitteiden asennukset ja uusinnat
  • toimiminen lukuisissa paperiteollisuuden koti- ja ulkomaanprojekteissa
    erilaisissa asennutöissä
  • paperikoneen ajettavuuslaitteiden asennukset ja huollon alihankintatyöt
  • puutavarakuivaamoiden asennustyöt
  • kokonaisvaltaiset paperiteollisuuden pienuusinnat
  • pölynpoistot ja kuljetuskanavat

Äänimittaukset

Luft-Tek Oy